Vacancies

Vacancies

We only have vacancies in Dutch. Occasionally we do have possibilities for (research) internships in English. For more information, please send us an email.

Below you will find information about the current vacancies in Dutch:

In de afgelopen jaren heeft het Meldpunt beoogd de situatie in de detentiecentra inzichtelijk te maken door meldingen over de detentieomstandigheden te verzamelen in een database. Daarnaast wordt ingezet op het opvoeren van de politieke en juridische druk om de omstandigheden te verbeteren. Hiertoe wordt de media geïnformeerd en worden, met behulp van advocaten en medici, juridische procedures over klachten omtrent de detentieomstandigheden gevoerd bij rechterlijke instanties.

Voor het Meldpunt zijn wij per juli en per september op zoek naar verschillende stagiair(e)s die affiniteit hebben met de materie en zich willen inzetten voor personen die zich in vreemdelingendetentie bevinden. Hieronder vindt je alle openstaande vacatures.

Naast de onderstaande vacatures staan er regelmatig afstudeeropdrachten open. Mocht je opzoek zijn naar een afstudeerstage zonder meeloopstage, neem dan even contact op!

Afstudeerstage/onderzoeksstage

Nieuw! Twee stageplekken vrij voor een onderzoek naar de omstandigheden van gedwongen uitzettingen, vanuit vreemdelingendetentie.

Lees de afstudeer vacature hier

Lees de meeloop vacature hier

Stagiair(e)

Doe jij een sociaal wetenschappelijk, juridische of maatschappelijke dienstverlening (HBO/WO) opleiding en ben jij per juli of per september opzoek naar een betekenisvolle stageplek?

Lees de vacature hier

(afgestudeerd of tussenjaar? Je hoeft niet noodzakelijk aan een onderwijsinstelling ingeschreven te staan voor deze stage)