Steun meneer M.

Steun meneer M.

Meneer M. heeft in de 20 jaar dat hij in Nederland heeft gewoond, 16 keer in vreemdelingendetentie gezeten. Na 3 mislukte pogingen om meneer M. uit te zetten, is hij afgelopen maand toch uitgezet naar Congo. Hij heeft zijn bagage niet gekregen, familie heeft hij daar niet en geld ook niet. De uitzetting die op 5 november 2021 heeft plaatsgevonden, heeft zeer traumatisch uitgepakt voor meneer M.

Wij, het Meldpunt Vreemdelingendetentie, willen meneer M. compensatie bieden om hem op weg helpen in Congo. Na 20 jaar in Nederland moet hij hier namelijk een compleet nieuw leven opbouwen. Hij heeft erg geleden, en lijdt nog steeds, onder de gebeurtenissen in detentie en tijdens de uitzetting, waar later meer over naar buiten gebracht zal worden. Daarnaast heeft hij zijn vrienden en thuisbasis achter moeten laten. Om meneer M. een tegemoetkoming te kunnen bieden en hem te helpen met het opbouwen van een nieuw bestaan vragen we om uw hulp! Met een donatie kunt u hieronder meneer M. steun bieden. Alvast bedankt!

[doneren_met_mollie]

Liever zelf overmaken?

Je kunt een donatie ook handmatig overmaken aan:
Rekeningnummer NL72 INGB 0009 552 448 t.n.v. Sticht Landel Ongedocument Steunpunt te Rotterdam onder vermelding van “donatie meneer M.”
Dankjewel!